/Bankkártyás fizetés (Barion)

Bankkártyás fizetés (Barion)

Fizesse ki a rendelését gyorsan, kényelmesen és azonnal!

Most már a Gravír Expressz webáruházban is használhatja a bankkártyát fizetéskor. A Barion-rendszer ötféle típust fogad el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Ha ilyen kártyája van, semmi akadálya annak, hogy használd nálunk. Kérheted az így kifizetett csomagodat futárral házhoz, vagy az általad választott Gravír Expressz üzletben.

Mi az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)!
Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

Hogyan zajlik a fizetés?

Nagyon egyszerű használni. Az alábbi képen láthatja, milyen oldalra kerül, miután a bankkártyás fizetési módot választotta. Fontos, hogy csak azután jut ide, miután a megrendelés véglegesítésére kattintott a Gravír Expressz webáruház oldalán!

Barion Bankkártyás fizetés

Mint a képen is láthatja, a kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcája, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethet. Ha nincs ilyene, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnia ezeket a sikeres fizetéshez.

Ha a Gravír Expressz logó mellett kék „Vásárlás részletei” linkre kattint, lenyílik egy lista arról, mit készül megvenni – ebben láthatja azokat a termékeket, amelyeket a webáruházban a kosarába pakolt, valamint a választott szállítási módot.

Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig választhat másik fizetési módot a webáruházban. Bármelyik fizetési mód mellett is dönt, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül zajlik, amely teljesen biztonságos, gyors és egyszerű!

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc

[HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
2018-03-11T21:29:28+00:00