1. Az eladó adatai
Az Ön által vásárolt áruk eladója a Gravír Expressz Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-672901
Adószám: 12391543-2-41

2. Vásárlás
2.1 Áruházunkban a vásárlás elektronikus úton történik.
2.2 Elektronikus áruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik.
2.3 A Vevő a regisztrációval egyidőben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Vásárlási Feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.
2.4 A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.

3. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
3.1 Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál részletezve vannak.

4. A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők
4.1 A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is.
4.2 A vételáron felül a vásárlót terheli a csomagolás és szállítás költsége is, mely a rendelés leadása közben a számlán megjelenik.

5. Szállítás és fizetés
5.1 Szállítás GLS csomagszállítási szolgáltatással, vagy személyes átvétel.
5.2 A megrendelt terméket a megrendelés beérkezését követően a GLS a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevő részére (munkaidőben). A termék ellenértékét és a szállítás költségét a megrendelés leadásával egyidőben kell kiegyenlíteni. Választható személyes átvétel is, ebben az esetben szállítási költség nem terheli a megrendelést.

6. Az elállás joga
6.1 Mivel a rendelések elkészítését vásárlóink minél gyorsabb kiszolgálása érdekében lehetőség szerint a rendelés hozzánk való beérkezését követően azonnal elkezdjük, kérjük, hogy amennyiben tévesen adta le rendelését, vagy szeretne elállni a rendeléstől, ezt a termék megrendelésének időpontját követő 1 órán belül telefonon vagy emailben jelezze felénk.
6.2 Csak az Eladóhoz a megadott időn belül beérkezett e-mailek tekinthetők elállásnak. Abban az esetben, ha az email elveszett vagy nem a megadott időn belül érkezett meg, akkor a rendelés teljesítésre kerül. Ha a Vevő a rendeléstől nem a megadott időben vagy módon áll el, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.
6.3 A Vevő viseli az elállás miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
6.4 A képpel, szöveggel vagy bármilyen egyéb, a termék eredeti állapotát módosító eljárással készült terméket visszavenni a hatályos törvények értelmében nem áll módunkban.

7. Egyéb feltételek
7.1 Személyes adatait, amelyeket a vásárlás során megad, és amelyek a vásárlás során jutnak az Eladó birtokába, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli azokat harmadik személynek a rendelések teljesítéséhez szükségeseken kívül át nem adja.
7.2 Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül, a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.
7.3 Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért. Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a regisztrációval kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.
7.4 Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az áruház oldalain. A változások idején az áruház rövid időre zárva van.